Services-2

Top 10 instrumente monitorizare uptime și măsurare a timpului de funcționare pentru un website / server / port.

EstiOnline.roMonitorizare Uptime

Uptime este metrica care măsoară probabil cel mai critic aspect al afacerii dvs., disponibilitatea acesteia. Dacă vă gândiți la asta, având un site web care face multe lucruri foarte interesante, plătind tone de bani pe anunțuri pentru vă aduce clienti la el și chiar petrecând toate acele ore pentru a face site-ul dvs. să arate grozav nu va însemna nimic dacă nu funcționează.

Mai mult, potrivit unui studiu realizat de Google, chiar si o intarziere de o secunda in incarcarea site-ului dvs. poate duce la scaderea conversiilor cu 20%.

Din fericire, există multe servicii de monitorizare uptime site, de la gratuit la clasa enterprise. Pentru a vă ajuta să începeți, în acest articol, voi trece în revistă unele dintre cele mai bune instrumente de monitorizare a timpului de funcționare disponibile astăzi.

Alegerea unui instrument de monitorizare uptime nu este foarte dificilă, dar necesită să vă gândiți și să vă dați seama ce doriți să obțineți. Dacă obiectivul dvs. este doar să vă monitorizați timpul de funcționare, atunci un instrument de acest fel va fi suficient. Cu toate acestea, există mai multe optiuni decât un simplu uptime.

EstiOnline.ro oferta foarte multe optiuni si este un produs 100% Românesc.

 1. EstiOnline.ro
 2. Uptrends
 3. Uptime
 4. Site 24×7
 5. Uptime Robot
 6. Pingdom Speed Test
 7. Datadog Synthetics
 8. Better Uptime
 9. StatusCake
 10. dotcom-monitor

EstiOnline.ro

Monitorizare Uptime și măsurare a timpului de funcționare pentru un website / server / port.

Când iți pică site-ul sau serverul te anunțăm noi în maxim 1 minut prin SMS sau EMAIL

EstiOnline.ro, pentru a nu fi confundat cu uptimerobot, este un instrument de monitorizare Românesc care vă permite să vă verificați site-ul, serverul sau anumite porturi. Serviciile lor includ monitorizarea uptime, monitorizarea vitezei paginii, monitorizarea reală a utilizatorilor, monitorizarea serverelor și multe alte servicii.

EstiOnline.ro vă permite să efectuați verificări la intervale de 1 minut din 30 de locații diferite. Planurile lor încep de la 10.99 lei/lună, și veți obține 10 monitoare incluse cu 20 credite SMS lunare.

Intră pe EstiOnline.ro

Scurta descriere

30 SERVERE MONITORIZARE Monitorizare uptime permanentă ALTERTE DE LA 1 MINUT Alerte SMS / EMAIL VERIFICĂM CONTINUU Verificăm website-uri, servere sau porturi CREEAZĂ O PAGINĂ Statistici reale într-o pagină de status publică INFO DOMENII Alerte domenii INSTRUMENTE UTILE Instrumente web

EstiOnline.ro

Este evident că aveți un site web dacă sunteți aici pentru a citi acest conținut.

Putem spune asta pentru că sunteți în locul potrivit pentru a învăța instrumente de monitorizare uptime.

Prin urmare, trebuie să fiți online și să vă verificați periodic pagina web prin instrumente de monitorizare uptime.

Cu toate acestea, putem ghici că poate fi obositor să faceți acest lucru, așa că vă sugerăm să aruncați o privire la aceste 10 cele mai bune instrumente de monitorizare uptime.

Procedând astfel, este posibil să vă simțiți în siguranță chiar și atunci când nu controlați timpul de funcționare al paginii și timpul de nefuncționare.

Ce este Monitorizarea Uptime? Pentru a explica și înțelege monitorizarea uptime este destul de simplu.

Uptime este perioada în care serverul rulează fără nici o problemă.

Putem arata timpul de funcționare cu procente atunci când este în funcțiune.

Timpul de funcționare neîntreruptă apare atunci când site-ul web ar trebui să funcționeze fara probleme și să ofere un răspuns la tot ceea ce este necesar în funcționarea lui.

În ceea ce privește monitorizarea duratei de funcționare, aceasta este furnizarea site-ului web online.

Activitatea de monitorizare a timpului de funcționare contează cel mai mult pentru sănătatea și prestigiul paginii web și pentru funcționarea acesteia.

Cum funcționează? Internetul este fragil, nicun serviciu de găzduire nu este perfect.

 1. Creezi un cont – Iți faci rapid un cont și primești acces gratuit la serviciile noastre pentru 30 zile.
 2. Adaugi un monitor – Adaugi o adresă web (site-ul tău) sau un ip de server ori un port și urmărești performanța lor în fiecare zi.
 3. Acum stai linistit – Dacă apar probleme te anunțăm noi în maxim 1 minut de la incident prin SMS sau EMAIL.

Monitorizarea timpului de funcționare este o parte esențială a oricărei afaceri online și nu ar trebui să fie tratată cu ușurință. Cu instrumentele și soluțiile potrivite, vă puteți asigura că site-ul sau serverul dvs. rămâne funcțional, fără întreruperi. Există o serie de servicii diferite de monitorizare a timpului de funcționare, fiecare cu propriile caracteristici și beneficii. Unul dintre cele mai populare servicii este monitorizarea site-ului Robotalp.