Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si conditiile inainte de a utiliza site-ul https://www.estionline.ro („Serviciul”) operat de OFBIT SERVICES SRL.

Accesul si utilizarea Serviciului dvs. sunt conditionate de acceptarea si respectarea acestor Termeni. Acesti Termeni se aplica tuturor vizitatorilor, utilizatorilor si altor persoane care acceseaza sau utilizeaza Serviciul.

Prin accesarea sau utilizarea Serviciului sunteti de acord sa fiti obligati de acesti Termeni. Daca nu sunteti de acord cu orice parte a termenilor, atunci nu puteti accesa Serviciul.

Conturi

Cand creati un cont la noi, trebuie sa ne furnizati informatii corecte, complete si actuale in orice moment. Nerespectarea acestui fapt constituie o incalcare a Termenilor, ceea ce poate duce la inchiderea imediata a contului dvs. din Serviciul nostru.

Sunteti responsabil pentru protejarea parolei pe care o utilizati pentru a accesa Serviciul si pentru orice activitati sau actiuni sub parola dvs., indiferent daca parola dvs. este inregistrata in Serviciul nostru sau la un serviciu tert.

Sunteti de acord sa nu dezvaluiti parola unei terte parti. Trebuie sa ne anuntati imediat dupa ce ati luat cunostinta de orice incalcare a securitatii sau utilizare neautorizata a contului dvs.

Preturi si conditii de plata
Clientul va plati catre Furnizor contravaloarea serviciilor comandate prin formularul online. Clientul poate solicita oricand modificarea serviciilor iar noul pret va fi reflectat in viitoarele facturi emise de catre Furnizor.

Plata catre Furnizor se va face online prin card bancar (Stripe Payments) pe baza facturii proforme emise de catre Furnizor. Factura proforma se trimite catre adresa de e-mail din contul Clientului imediat dupa finalizarea comenzii si cu 15 zile calendaristice inainte de expirarea perioadei pentru care s-a achitat in avans. Dupa finalizarea platii detaliile pachetului estiOnline ales vor fi trimise pe adresa de email inregistrata la crearea contului. Datele se vor regasi si in contul inregistrat la https://estionline.ro/account-plan.

Plata pentru perioada urmatoare se face cu cel mult o zi inainte de incheierea termenului pentru care a fost achitata suma precedenta. Serviciul estiOnline se suspenda automat in prima zi de expirare pana la efectuarea platii. Daca plata nu se efectueaza in 7 de zile de la incheierea termenului de plata, serviciul va fi anulat.

Furnizorul poate modifica preturile pentru clientii existenti dar numai incepand cu urmatoarea factura, nicidecum retroactiv.

Disponibilitate

estionline.ro vizeaza sa ofere 99,9% „disponibilitate” Serviciului, calculata lunar.

Limitarea raspunderii

Orice raspundere a estionline.ro nu va depasi in niciun caz comisioanele platite de client in ultimii doi ani.

estionline.ro nu este responsabil pentru niciun incident direct, indirect, special al daunelor consecutive de orice fel, inclusiv fara limitare, date pierdute, profituri pierdute, oportunitati sau contributii, pierderi de date cu bunavointa, intreruperea afacerii legate de estionline.ro si serviciile sale, chiar daca estionline.ro a fost informat despre posibilitatea unor astfel de daune.

Confidentialitate

estionline.ro publica o politica de confidentialitate cu informatii detaliate despre utilizarea informatiilor de identificare personala.

estionline.ro are permisiunea de a publica datele dvs. ca utilizator estionline.ro, pana cand renuntati la acest lucru contactand departamentul nostru de asistenta.

Rezilierea

Pentru monitorizarea gratuita, putem anula sau suspenda accesul la Serviciul nostru imediat, fara notificare prealabila sau raspundere, indiferent de motiv, inclusiv fara limitare daca incalcati Termenii.

Putem inchide sau suspenda contul dvs. imediat, fara notificare prealabila sau raspundere, in cazul:

Orice forma de continut ilegal de pe adresa URL de monitorizare
Reclamatiile unui furnizor de retea pentru adresa URL de monitorizare
Contul dvs. dauneaza serviciului nostru

Legea aplicabila

Acesti Termeni vor fi guvernate si interpretate in conformitate cu legile din Romania, fara a tine cont de dispozitiile sale privind conflictul de legi.

Esecul nostru de a aplica vreun drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerat o renuntare la aceste drepturi. In cazul in care o prevedere a acestor Termeni este considerata invalida sau inexecutabila de catre o instanta, restul prevederilor acestor Termeni vor ramane in vigoare. Acesti Termeni constituie intregul acord dintre noi cu privire la Serviciul nostru si inlocuiesc orice acorduri anterioare pe care le-am putea incheia intre noi cu privire la Serviciu estiOnline.

Schimbari

Ne rezervam dreptul, la discretia noastra, de a modifica sau inlocui acesti Termeni in orice moment. Daca o revizuire este importanta, vom incerca sa oferim o notificare cu cel putin 30 de zile inainte de intrarea in vigoare a termenilor noi. Ceea ce constituie o schimbare materiala va fi stabilit la discretia noastra exclusiva.

Continuand sa accesati sau sa utilizati Serviciul nostru dupa ce aceste revizuiri intra in vigoare, sunteti de acord sa fiti obligat de termenii revizuiti. Daca nu sunteti de acord cu noii termeni, va rugam sa incetati sa utilizati Serviciul.

Contacteaza-ne

Daca aveti intrebari cu privire la acesti Termeni, va rugam sa ne contactati aici.